ÁRUKIADÁS


Árukiadó raktáraink címe, nyitvatartása


Cím: 1158. Budapest, Fázis u. 6. Thyssenkrupp Zrt. sorompós iparterületén.

Raktár Nyitvatartás:
hétfő 9:00-17:00
kedd 9:00-17:00
szerda 9:00-17:00
csütörtök 9:00-17:00
péntek 9:00-17:00
szombat Zárva
vasárnap Zárva

Áruátvételi szándékát, és a várható érkezési időpontját kérjük, előre jelezze a +36 1 468-30-10 telefonszámon, annak érdekében, hogy az árukiadásra felkészülhessünk, ezzel megrövidítve a várakozási időt.


Raktározás telepehyi áruátvételig


Irodánk értesítést küld a Megrendelőnek, amikor a megrendelt termékek megérkeznek raktárunkba, majd a végszámlát kiállítja és elektronikus úton megküldi. A számla kiállítási dátumától számítva a termékeket 15 napig díjmentesen tároljuk. 15 napon túli késedelmes átvétel esetén tárolási díjat számítunk fel, melynek mértéke a megrendelés bruttó értékének 0,2%-a / nap.


Az árukiadás menete

 • Az áru annak ellenértékének maradéktalan megfizetése után adható ki. Az ellenérték megfizetésére irodánkban, készpénzben vagy előre utalással van lehetőség. A kifizetésről irodánk számlát állít ki, amelyet kérünk az áruátvételnél bemutatni.
 • A termékek a raktár előtti rakodási területen vehetők át. A termékek átmozgatását a raktárból a rakodási területre munkatársaink végzik.
 • A kiadott termékeket még felrakodás előtt kérjük ellenőrizni, különös tekintettel a mennyiségre, darabszámra, sérülésmentességre. Felrakodás, illetve elszállítás után mennyiségre, darabszámra, illetve sérült termékre vonatkozó reklamációt nem fogadunk el.
 • Tájékoztatjuk, hogy az árukiadás rakodást nem tartalmaz! A felrakodást a Megrendelőnek kell biztosítania, a termékek súlyának, mennyiségének megfelelő felnőtt személlyel. Munkatársaink a felrakodásban tanáccsal, útmutatással segíthetik a felrakodást végzőket, de az áru mozgatásában nem segédkezhetnek. Felrakodás közben a termékekben esetlegesen keletkező károkért felelősséget nem vállalunk.

Néhány példa a rakodást végző személyek ajánlott számára:
60x60 műanyag ablak: 1 fő
60x110 műanyag ablak: 1 fő
80x130 műanyag ablak: 1-2 fő
150x150 műanyag ablak: 2 fő
90x210 műanyag erkélyajtó: 2 fő
180x210 műanyag tolóajtó: 4 fő
90x210 belső ajtó: 2 fő
150x150 műanyag redőny: 1 fő


Szíves figyelmébe ajánljuk szállítási szolgáltatásunkat. Dobozos, illetve kifejezetten nyílászáró szállításra kialakított, állványos teherautóink kedvezményes ár mellett házhoz szállítják a megrendelt termékeit.


SZÁLLÍTÁS

Rendelt mennyiségtől függően garantáltan a legalacsonyabb áron, vagy ingyenesen vállaljuk a házhozszállítást az ország egész területén. Kérjük, hogy házhozszállítás megrendelése előtt feltétlenül olvassa el a Szállítási Feltételeket


Szállítási Feltételek


I. Házhozszállítás beépítéses megrendelés esetén
 • Irodánk értesítést küld a Megrendelőnek, amikor a megrendelt termékek megérkeznek raktárunkba.
 • A beépítés időpontját irodánk egyezteti a Megrendelővel.
 • Az előre egyeztetett időpontban a beépítést végző kollégák (továbbiakban Beépítő) a termékeket a beépítési címre kiszállítják.
 • Amennyiben a Megrendelőnek a termékek vételárából, illetve a szállítási díjból tartozása áll fent, akkor ezt a tartozást még a lerakodás előtt a Beépítőnek készpénzben kifizeti.
 • Beépítő a lerakodást, elvégzi, és a beépítést megkezdi. 
II. Házhozszállítás beépítéses megrendelés nélkül
 • Irodánk értesítést küld a Megrendelőnek, amikor a megrendelt termékek megérkeznek raktárunkba.
 • A házhozszállítás időpontját irodánk egyezteti a Megrendelővel.
 • Az előre egyeztetett időpontban a kiszállítást végző munkatársunk (továbbiakban Sofőr) a termékeket a beépítési címre kiszállítja.
 • Amennyiben a Megrendelőnek a termékek vételárából, illetve a szállítási díjból tartozása áll fent, akkor ezt a tartozást még a lerakodás előtt a Sofőrnek készpénzben kifizeti.
 • Tájékoztatjuk, hogy beépítés nélküli házhozszállítás lerakodást nem tartalmaz! A lerakodást a Megrendelőnek kell biztosítania, a termékek súlyának, mennyiségének megfelelő felnőtt, férfi személlyel. A sofőr a lerakodásban tanáccsal, útmutatással segítheti a lerakodást végzőket, de a teherautót nem hagyhatja őrizetlenül, a termékek lerakodásban nem segédkezhet. Lerakodás közben a termékekben esetlegesen keletkező károkért felelősséget nem vállalunk.
 • A lerakodás maximális ideje: 30 perc
 • Várakozás a lerakodás megkezdésére: címre megérkezéstől számítva max. 10 perc.

Néhány példa a rakodást végző személyek ajánlott számára:
60x60 műanyag ablak: 1 fő
60x110 műanyag ablak: 1 fő
80x130 műanyag ablak: 1-2 fő
150x150 műanyag ablak: 2 fő
90x210 műanyag erkélyajtó: 2 fő
180x210 műanyag tolóajtó: 4 fő
90x210 belső ajtó: 2 fő
150x150 műanyag redőny: 1 fő


GARANCIA

Műanyag nyílászárókra 5 év teljeskörű garanciát biztosítunk, amennyiben velünk építteti be nyílászáróit. Egyéni beépítés esetén a műanyag nyílászárókra 5 év termékgaranciát vállalunk.

Gyorskeresés
Kapcsolat
Árajánlat

  Kívánságlistád jelenleg üres.