Oldal kezelése

Oldalunkat olyan szolgáltatásokkal és lehetőségekkel igyekeztünk felépíteni, hogy Ön minél egyszerűbben megtalálhassa és megvásárolhassa a keresett terméket. Oldalunk funkcióit elsősorban a személyes vásárlás során is felmerülő igényekhez igazítottuk, és azon túlmenően próbáltuk további ötletekkel segíteni a vásárlást. A legmegfelelőbb termék kiválasztásának elősegítésére, igyekszünk Önnek a lehető legtöbb javaslatot, és információt nyújtani a kiválasztott termékekre vonatkozóan.

Böngészés

Oldalunkon Ön bejelentkezés nélkül is tájékozódhat termékeinkről. Ebben az esetben adatainak megadása nem szükséges. A bejelentkezés és regisztráció nélkül történő böngészés közben is kiválaszthat termékeket, amelyek egy átmeneti tárolóba kerülnek, s ha Ön regisztrálja magát adatai megadásával ezen cikkek azonnal a Kalkulációba kerülnek, így nem szükséges, hogy bejelentkezés után újra kiválassza azokat. A regisztráció során az adatlapot értelemszerűen ki kell tölteni. Természetesen lehetőség van eltérő szállítási és számlázási cím megadására. A termékek megtekintésére egy többszintű menüstruktúrát hoztunk létre. A főoldalon található hivatkozások segítenek a fő termékcsoport kiválasztásában, melyen belül további alcsoportok szerepelnek. A kívánt termékcsoportra kattintva, részletes terméklistát kap. Itt választhat a termékek közül, és eljuthat a termékek részletes információs oldalaira, amelyen már fénykép és részletes műszaki leírás is található. A lap alján láthatja az árat, illetve itt teheti kalkulációba a terméket.

Keresési lehetőségek

* A GYORSKERESÉS funkcióval a böngészést, illetve a kiválasztást szeretnénk megkönnyíteni, mivel egy szót, vagy szótöredéket megadva lehet keresni a termékek azonosítójában, megnevezésében és a termékleírásban.
* Az ÖSSZETETT KERESÉS funkcióval jóval szélesebb skálán kereshet akár a termék leírásban, akár a gyártó neve szerint, akár megadott értékhatáron belül.

Rendelés menete

Felhívjuk figyelmét, hogy oldalunk NEM webáruházként üzemel, NINCS virtuális kosár funkció és NEM rendelkezik olyan funkcióval, amellyel közvetlenül megrendelést és/vagy vásárlást hajthat végre. Regisztráció után a kalkulációba helyezett termékeket és a szállítási és számlázási adatokat egy kattintással elküldheti irodánknak, ahol szakértő kollégáink az elküldött adatok alapján elkészítik az árajánlatot és e-mailben (vagy irodánkban személyesen) átadják Önnek. Az árajánlat tehát nem automatikusan jön létre, hanem minden esetben irodánk készíti el. Amennyiben az árajánlatot Ön elfogadja, az árajánlatból Megrendelő szerződés készül.

Termékeink - Nyílászárók
Gyorskeresés
Kapcsolat