Oldal kezelése

Oldalunkat olyan szolgáltatásokkal és lehetőségekkel igyekeztünk felépíteni, hogy Ön minél egyszerűbben megtalálhassa és megvásárolhassa a keresett terméket. Oldalunk funkcióit elsősorban a személyes vásárlás során is felmerülő igényekhez igazítottuk, és azon túlmenően próbáltuk további ötletekkel segíteni a vásárlást. A legmegfelelőbb termék kiválasztásának elősegítésére, igyekszünk Önnek a lehető legtöbb javaslatot, és információt nyújtani a kiválasztott termékekre vonatkozóan.

Böngészés

Oldalunkon Ön bejelentkezés nélkül is tájékozódhat termékeinkről. Ebben az esetben adatainak megadása nem szükséges. A bejelentkezés és regisztráció nélkül történő böngészés közben is kiválaszthat termékeket, amelyek egy átmeneti tárolóba kerülnek, s ha Ön regisztrálja magát adatai megadásával ezen cikkek azonnal a Kalkulációba kerülnek, így nem szükséges, hogy bejelentkezés után újra kiválassza azokat. A regisztráció során az adatlapot értelemszerűen ki kell tölteni. Természetesen lehetőség van eltérő szállítási és számlázási cím megadására. A termékek megtekintésére egy többszintű menüstruktúrát hoztunk létre. A főoldalon található hivatkozások segítenek a fő termékcsoport kiválasztásában, melyen belül további alcsoportok szerepelnek. A kívánt termékcsoportra kattintva, részletes terméklistát kap. Itt választhat a termékek közül, és eljuthat a termékek részletes információs oldalaira, amelyen már fénykép és részletes műszaki leírás is található. A lap alján láthatja az árat, illetve itt teheti kalkulációba a terméket.

Keresési lehetőségek

* A GYORSKERESÉS funkcióval a böngészést, illetve a kiválasztást szeretnénk megkönnyíteni, mivel egy szót, vagy szótöredéket megadva lehet keresni a termékek azonosítójában, megnevezésében és a termékleírásban.
* Az ÖSSZETETT KERESÉS funkcióval jóval szélesebb skálán kereshet akár a termék leírásban, akár a gyártó neve szerint, akár megadott értékhatáron belül.

Rendelés menete

Felhívjuk figyelmét, hogy oldalunk NEM webáruházként üzemel, NINCS virtuális kosár funkció és NEM rendelkezik olyan funkcióval, amellyel közvetlenül megrendelést és/vagy vásárlást hajthat végre. Regisztráció után a kalkulációba helyezett termékeket és a szállítási és számlázási adatokat egy kattintással elküldheti irodánknak, ahol szakértő kollégáink az elküldött adatok alapján elkészítik az árajánlatot és e-mailben (vagy irodánkban személyesen) átadják Önnek. Az árajánlat tehát nem automatikusan jön létre, hanem minden esetben irodánk készíti el. Amennyiben az árajánlatot Ön elfogadja, az árajánlatból Megrendelő szerződés készül.

Gyorskeresés
Kapcsolat
Árajánlat

    Kívánságlistád jelenleg üres.